Case Hilton Hilton Tallinn Park avattu kesäkuussa 2016

HILTON

Hilton-hotelliketju aloitti Baltianmaiden valloituksen Tallinnasta. Kesäkuussa 2016 kaupungin keskustaan avatun Hilton Tallinn Park hotellin suunnittelu aloitettiin toimistossamme 2012. Sisustimme 26 500 neliötä käsittävään hotelliin aulatilojen lisäksi 220 eritasoista huonetta, Able Butcher -ravintolan, baareja, kylpyläosaston, kuntosalin ja konferenssikeskuksen.

AVATTU KESÄKUUSSA 2016

Case Lehmonkärki Villa Vellamo

Uudistamamme Lehmonkärjen loma- ja konferenssikeskuksen juhlatilat valmistuivat Asikkalaan syksyllä 2015.  Mieleenpainuviin erityyppisiin tapahtumiin panostavan yrityksen juhlatilojen suunnittelussa painotettiin elämyksellisyyttä ja tilojen muuntuvuutta. Häistä asiakastilaisuuksiin taipuvan Villa Vellamon sisustuksessa päädyttiin hyödyntämään kehittämäämme SpaceAlive-konseptia, jolla tilan luonnetta ja tunnelmaa pystytään muuttamaan helposti erilaisiin tilaisuuksiin sopiviksi mm. valaistuksen ja liikkuvien seinärakenteiden avulla. Uniikkien kalusteiden valmistuksesta vastasivat paikalliset puu- ja metallisepät.

Case Klaus K

KLAUS K SKY LOFTS

Helsingin ensimmäinen designhotelli Klaus K laajensi toimintaansa vuonna 2015 vinttikerroksiin luoduilla uudentyyppisillä Sky Loft -huoneistoilla. Ylellisen kokoiset 30 neliön hotellihuoneet rakennettiin vanhoihin toimistotiloihin hotellin Kalevala-teemaa mukaillen. Näkymien hyödyntämiseksi korkeista huoneista tehtiin kaksitasoisia. Laadukkaiden materiaalien lisäksi sisustuksessa panostettiin tunnelmalliseen valaistukseen, jonka pääosassa ovat sisustusarkkitehtitoimisto dSignin suunnittelemat uniikit valaisimet. Hotellille ominainen Kalevala-teema näkyy mm. huoneisiin tehdyissä graffitityyppisissä maalauksissa.

dSign suunnitteli Suomen ensimmäisen designhotellin laajennusosan sisustuksen.

Case Aava Resort & Spa

AAVA RESORT & SPA

Kansainvälisiin hotelliprojekteihimme kuuluu myös Thaimaan Khanomiin suunniteltu Aava Resort & Spa, jonka Tatler-lehti valitsi maailman sadan parhaan hotellin joukkoon 2013. Vastasimme koko hotellin sisätilojen suunnittelusta aulatiloineen, kylpyläosastoineen ja ravintoloineen. Kylpylähotellin huonetyyppejä sisustimme studioista huoneistoihin. Harmoninen ja valoisa kokonaisuus luotiin yhdistelemällä skandidesignista ja thaimaalaisesta kulttuurista tuttuja elementtejä.

RAVINTOLASUUNNITTELU

Erityisesti ravintoloissa ihmiset arvostavat vahvaa tunnelmaa ja yllätyksiä. Harvaan ravintolaan tullaan pelkän ruuan vuoksi, ainakin meidän mielestämme sisustus on vähintään puoliruokaa!

Olemme mielellämme mukana suunnittelemassa ruuan ympärille rakentuvaa kokonaiselämystä ääni- ja tuoksumaailmoineen ja autamme sisustusratkaisuin kertomaan ravintolalle valittua tarinaa. Haluamme luoda tiloja, joissa asiakkaan ei tarvitse tuntea itseään sivustaseuraajaksi vaan jossa hänen on helppo löytää oma roolinsa ja tuntea itsensä merkitykselliseksi osaksi viihtyisää kokonaisuutta.

Oli kyse sitten kahvilasta tai Michelin-tason ravintolasta tavoitteenamme on luoda sisustusten avulla mieleenpainuvia elämyksiä, jotka saavat asiakkaat viihtymään ja palaamaan sinne uudestaan.

Suunnittelemiimme kahviloihin ja ravintoloihin kuuluvat monien hotelli- ja laivaravintoloiden lisäksi mm. Stockmann 8th Floor, Testeat, Kitchen, Arnold’s, Tang Capital, Faro, Cafe Ursula, Mecca, Chez Dominique, Fazer, Robert’s Coffee.

Case IBM henkilöstöravintola

IBM henkilöstöravintola Testeat

Fazerin, IBM:n ja VTT:n kanssa yhteystyössä tehty ravintola- ja kahvila.

Pinta-ala 665 m2 + 150 m2

IBM ja sen henkilökuntaravintolaa operoiva Fazer halusivat uudistaa kokonaan 1970-luvun rakennuksessa toimivan henkilökuntaravintolan. Tavoitteena oli suunnitella kahvila-ravintola, joka houkuttelisi myös ulkopuolisia asiakkaita. Tätä silmällä pitäen tilaan puhkaistiin uusi sisääntulo suoraan kadulta. Ravintolasta erotettiin myös oma kahvilaosuutensa, joka toimii myös lounastarjoilun ulkopuolella.

Toimivien asiakaspolkujen ja linjastoratkaisujen suunnittelu oli oleellinen osa sisustusarkkitehdin työkenttää. Seinien sijasta suuri tila jaettiin pienempiin kokonaisuuksiin kalusterytmittelyillä ja vaihtelevilla lattiamateriaalivalinnoilla. Navigoinnin helpottamiseksi ravintola jaettiin vihreään, siniseen ja ruskeaan alueeseen.

Visuaalisen ilmeen lähtökohdaksi otettiin tilan alkuperäinen puurimakatto, joka määritti kaikkien puupintojen sävyn.
Kalustevalinnoissa painotettiin laadukkaita klassikkoja. Artekin kalusteet toimitettiin tilaan erikoissävyissä.

Lisähaastetta suunnittelutyöhön toi se, että ravintola toimii VTT:n testiravintolana, jossa tutkitaan ihmisten ruokatottumuksia viimeisimpiä digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Mm. lattialla vapaasti kulkevien robottien toiminta tuli ottaa huomioon lattiapintoja suunniteltaessa.

Tilaan tehtiin myös mobiilia työntekoa tukeva alue, johon valittiin loungetyylisiä huonekaluja ja mobiililaitteiden latauspisteitä. Paikalliset asukkaat ottivat loppusyksystä 2018 avautuneen kahvilaravintolan nopeasti olohuoneekseen ja siellä on järjestetty mm. lasten syntymäpäiväjuhlia.

Case Kitchen

Kitchen

Lappeenranta, 2017, 300m2

Ravintola Kitchenille luotiin koko ravintolakonsepti sisustuksineen ja grafiikoineen erittäin nopealla aikataululla. Kustannustehokkaassa projektissa hyödynnettiin tiloissa aiemmin toimineen ravintolan jäämistö parruista alkaen ja paljosta selvittiin pelkällä maalilla. Kiintokalusteet tilattiin suomalaisilta Ecutiimin puusepiltä.

Ruuan valmistaminen haluttiin nostaa osaksi ravintolaelämystä avaamalla näkymä keittiöön. Ravintolasalin tilajaottelu uudistettiin yksityisyyttä tuovilla loosheilla ja satunnaisia kohtaamisia edistävillä pöytäryhmillä.

Kitchenin puuhiiligrillin innoittamana ravintolaan luotiin materiaalivalintojen avulla rehdisti ronski tunnelma. Tummanpuhuvaa yleisilmettä pehmennettiin irtokalusteilla, joissa on pyöreä muotokieli ja pastelliin vivahtava värimaailma.

Harkittujen valaistusratkaisuiden ansiosta buffetpainotteinen lounasravintola muuttuu joustavasti iltaa kohden tunnelmalliseksi tilausravintolaksi.

Case Faro

FARO

Vuonna 2014 avattu Faro-ravintola sijaitsee huikealla paikalla meren äärellä keskellä urbaania Ruoholahden asuinaluetta. Kanavan varrella sijaitseva tila antoi todella hyvät puitteet uudenlaiselle tilankäytölle. Alkuperäinen ravintolasali jaettiin neljään erityyppiseen tilaan, joista jokaisesta on näkymä merelle. Tunnelman halusimme pitää rentona ja lämpimänä. Helposti lähestyttävä kahvila- ja ruokailupuoleen jaettu ravintola on iloksemme lunastanut nopeasti paikkansa alueen olohuoneena ja veneilijöiden turvasatamana.

zeki 10 8gb multi-touch tablet http://1apotekonline.com/cialis-super-active/ den praktiserende læge clinton twp mi