Case A350 XWB
Katso video

AIRBUS 350 XWB –LENTOKONEIDEN SISUSTUS

Finnairin uusissa Airbus-koneissa sisätilojen ilme perustuu pitkälle dSignin kehittämään Space Alive-konseptiin, jossa ideana on tilan tunnelman muuntuminen lennon edetessä. Toukokuussa 2015 sisustus palkittiin alan parhaana arvostetussa Yacht and Aviation Awards –kilpailussa kategoriassa Commercial Aviation – Economy/Business Class.

”Finnairille menestyminen International Yacht & Aviation Award -kilpailussa on suuri kunnia. Hienoa, että uudet koneemme ovat jo ennen käyttöönottoaan saaneet tällaista huomiota. Tiimimme on tehnyt upeaa työtä ”, sanoo Finnairin Vice President Jarkko Konttinen.

Tunnelmanmuutosten lisäksi uusien koneiden sisustusta hallitsee Finnairin raikas, puhdas, sinivalkoinen ja laadukas ilme. Koneessa on lukuisia tarkkaan harkittuja design-yksityiskohtia, kuten esimerkiksi business-luokan Finnairille kustomoitujen istuimien taylor made -tyyppiset tikkaukset. Koneen etuseinä ja muut pinnat ovat saaneet uuden graafisen ilmeen, jossa kuviointi on taiteiltu F-kirjaimesta. Ylellistä lentokokemusta tukevat myös koneeseen valitut alan innovatiivisimmat ja laadukkaimmat materiaalit.

Case Finnair Lounge
Katso video

LOUNGET

Uusien koneiden lisäksi dSign on suunnitellut Helsinki-Vantaan lentoaseman Finnairin loungetilat sekä Schengen- että non-Schengen -alueille.

Finnair Premium lounge sijaitsee non-Schengen -alueella Finnairin jo olemassa olevan loungen yhteydessä. Kuten Finnairin Airbus-lentokoneissa myös molempien lounge-tilojen yhteisessä aulatilassa sekä Premium Loungen sisustuksessa on hyödynnetty dSignin muuntuvan tilan Space Alive -konseptia. Tilojen tunnelma, väritys, valaistus ja esimerkiksi seinäkuvioinnit ja ”maisemaikkunoiden” näkymät vaihtuvat vuorokauden ja vuodenaikojen mukaan.
Suunnittelun tavoitteena on ollut luoda yhtenäinen asiakaskokemus koko matkalle aina loungeista määränpäähän asti.

Visually unified customer experience created by dSign from the lounge to the airplane

zeki 10 8gb multi-touch tablet http://1apotekonline.com/cialis-super-active/ den praktiserende læge clinton twp mi